Werken op kantoor

Servicegericht en ondernemend

Ben je een financieel wonder, een IT-expert of weet je alles over marketing? Weet je hoe een winkel het beste ingedeeld kan worden of ben je helemaal op je plek bij klantenservice? Check dan snel of jouw perfecte match voor een baan op het kantoor van Leen Bakker erbij staat. In Raamsdonksveer gebeurt het! Hier staat het kantoor van Leen Bakker waar we met een gedreven team van verschillende professionals werken aan onze missie om van ieder huis een thuis te maken. Wij bieden je een dynamische werkomgeving met fijne collega’s, de mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Sinds 2020 maakt Leen Bakker samen met Kwantum deel uit van de Homefashion Group. Mede door de gezamenlijke ontwikkel- en inkoopkracht is er een efficiënte organisatie en zijn beide merken helemaal ‘on trend’ met altijd scherpe prijzen. Vanuit ons kantoor zorgen we er met elkaar voor dat alle woonwinkels in Nederland en België en de webshops de service en de kwaliteit kunnen leveren die de klant verwacht. Werk je graag samen, spreekt een no-nonsense aanpak je aan en staat jóuw baan ertussen? Dan kun je direct aan de slag op een van onze afdelingen.

Wij bieden je een dynamische werkomgeving met fijne collega’s en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Deze extra’s neem je altijd mee naar huis

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen onze grote organisatie
  • Een fijn marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden
  • Een goede pensioenregeling
  • 15% korting op alle producten van Leen Bakker en Kwantum
  • Mogelijkheid tot aantal dagen thuiswerken

Jouw ambitie is de onze

Werken op kantoor bij Leen Bakker

Ramona | Teamleider Debiteuren & Crediteuren

“Het voelt geweldig om eraan bij te dragen dat de Homefashion Group vanaf consument tot aan de leverancier een goed financieel verloop heeft.”

Selma | Teamlid Social & Webcontent

“Elke dag bezig zijn met de klant inspireren, geeft mij voldoening”