Waar voel jij je thuis?

Voel je thuis in ons huis

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Sinds 2020 maakt Leen Bakker samen met Kwantum deel uit van de Homefashion Group. Mede door de gezamenlijke ontwikkel- en inkoopkracht is er een efficiënte organisatie en zijn beide merken helemaal ‘on trend’ met altijd scherpe prijzen. Bij Leen Bakker werken we met ruim 2500 medewerkers in 170 winkels, distributiecentra, transport, op kantoor en bij de klanten thuis. Elke dag werken we met veel plezier in onze teams om het voor onze klanten mogelijk te maken van hun huis een thuis te maken. Wij zijn een no-nonsense club. We maken waar wat we beloven. Daar maken we ons hard voor, daar zijn we trots op. Dat doen we samen. Verspreid door heel Nederland groeien we in rap tempo.

Leen Bakker biedt een breed assortiment aan betaalbare producten en een unieke persoonlijke service voor de klant. We hebben daarbij grote ambities als omnichannel retailer én als werkgever. Deel jij die ambitie met ons? We werken in teams waarin iedereen zich thuis voelt en nét dat stapje extra zet. We fiksen het samen. Werk je bij Leen Bakker dan krijg je volop ruimte voor groei.

Voel jij je straks ook thuis bij ons? Ontdek jouw droombaan.

Nieuwsgierig wat wij jou te bieden hebben?

Leen Bakker Top Employer 2024

Bij Homefashion Group staat de medewerker op de eerste plaats; hun succes is ons succes. Daarom hebben we ons HR-beleid laten beoordelen via het Top Employer programma, met als resultaat het certificaat Top Employer 2024 voor Kwantum en Leen Bakker Nederland.

Deze erkenning is een prachtig resultaat van onze voortdurende inzet om een goede werkgever te zijn. We blijven de komende jaren verder werken aan het verbeteren van de werkomgeving om onze medewerkers nog meer in hun kracht te zetten. 

Als je denkt, dat is een mooi bedrijf waar ik wil werken, grijp dan de kans! Bekijk onze vacatures en investeer in jouw toekomst bij ons. Voel je ook thuis in ons huis.

Meer over Leen Bakker

Iedereen is welkom

Wij zijn nuchter en oprecht. We willen dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Dat past bij Leen Bakker. Daar hoort een open, inclusieve organisatie bij waar iedereen gelijke kansen krijgt, en waar iedereen zich geaccepteerd, gewaardeerd en gehoord voelt. In een prettige en veilige werkomgeving. We maken waar wat we beloven. Niet alleen naar de klant, maar ook naar elkaar als collega’s. We fiksen het samen. Want wij zijn zo goed als de mensen waarmee we werken.

Werk je bij Leen Bakker dan krijg je ruimte voor groei. Daar maken we ons hard voor, daar zijn we trots op. Samen gaan we vol gas vooruit voor een optimaal resultaat. We werken in teams waarin iedereen zich thuis voelt en nét dat stapje extra zet. Met lef. Zodat we allemaal op eigen wijze invulling kunnen geven aan onze missie om van ieder huis een thuis te maken.

Werken bij Leen Bakker

Marvin, bezorger

“Ik heb veel vrijheid. Er wordt hier naar je geluisterd en ik krijg uitdagende kansen ”

Carlijn, montagespecialist

“Het is leuk en afwisselend werk. En iedere dag weer blije klanten als je weggaat.”

Shifaiz, verkoper

“Het geeft zo’n goed gevoel als klanten met onze producten hun interieur kunnen vernieuwen en er met ons advies hun eigen thuis van maken.”

Jouw toekomst bij
Leen Bakker

Om morgen het verschil te kunnen maken voor onze klanten, maken we vandaag het verschil voor onze collega’s! Ons succes begint bij jou. Want wij zijn zo goed als de mensen waarmee we werken. Dus wij zien jou. We zien wat je al kunt, maar we kijken ook naar je mogelijkheden voor groei. Daar spelen we samen op in. We stimuleren je ontwikkeling door hierin te investeren. 

Jouw ambities zijn de onze, en we hopen dat dit andersom ook geldt: dat jij je inzet om onze ambities als team te verwezenlijken. Dan kunnen we samen bouwen aan jouw toekomst. Werk je bij Leen Bakker, dan krijg je ruimte voor groei.

Ben jij op ons
volgende feestje?

Waarom werken bij Leen Bakker?

  • Ruimte voor persoonlijke groei
  • Een fijne werkomgeving
  • Vakinhoudelijke trainingen
  • Extra’s waarmee je kunt thuiskomen

Je solliciteert. En dan?

Het contact

Je sollicitatie komt direct bij je toekomstige leidinggevende terecht. Als we denken dat je in het team past, nemen we contact met je op via whatsapp, mail of we bellen je.

De kennismaking

Is er een match? We nodigen je uit voor een kennismaking om te ontdekken of we echt bij elkaar passen, en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ervaring en ambitie.

Het moment…

Ben jij net zo enthousiast als wij? We vertellen jou dit nieuws zo snel mogelijk en doen je direct een mooi aanbod.

Het feestje!

Gefeliciteerd! Je gaat werken bij de leukste woonwinkel van Nederland.

Aan boord!

Je krijgt een warm welkom op je eerste dag en daarna ontvang je een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt.

Solliciteer in 1 minuut!