Voel je thuis bij Leen Bakker

Ons succes begint bij jou.

Om morgen het verschil te kunnen maken voor onze klanten, maken we vandaag het verschil voor onze collega’s. Want wij zijn zo goed en zo leuk als de mensen die bij ons werken. Dus wij zien jou. We zien wat je al kunt, maar kijken ook naar mogelijkheden en naar plezier in het werk. Daar spelen we op in. We stimuleren je ontwikkeling door hierin te investeren. Zodat je nog beter en prettiger bij ons werkt. Ontdek jouw kansen bij Leen Bakker!

Kom iedere dag leren bij ons

Werk je bij Leen Bakker, dan krijg je volop ruimte voor groei. Je leert veel. En als je al veel hebt geleerd, dan zijn er mogelijkheden om verder te groeien. Dat kan bij ons. Er is ruimte voor jouw ambitie en talent en daarin investeren wij graag. Dat doen we door een uitgebreide keuze aan trainingen en cursussen aan te bieden. Zodat jij nooit stil hoeft te staan in je carrière, welke kant je ook op wilt. Het is fijn om nieuwe dingen te leren. En dat doen we iedere dag. We kijken altijd wat er bij jouw persoonlijke ambitie en ontwikkeling past en ondersteunen je waar we kunnen. Jouw ambities zijn de onze, en we hopen dat dit andersom ook geldt: dat jij je inzet om onze ambities als team voor het succes van Leen Bakker. Ben je leergierig, ambitieus? Dan werken we graag met jou samen. Groei mee met ons!  

Dit zijn je collega’s

In de winkel van Leen bakker werken

Stephanie, Verkoopadvies

“Iedere dag leer ik weer iets nieuws, hierdoor is elke dag een feestje.”

Emile, Servicedienst

“Saai is het hier zeker niet! Elke dag is anders en binnen de functie van logistiek medewerker zin er heel veel verschillende taken. Dat maakt het werk leuk.”

Jorrit, Bezorger

“Het mooie aan Leen Bakker is dat je hier echt kansen krijgt. Zo heb ik niet alleen mij BE rijbewijs kunnen halen, maar ben ik ook coach geworden voor de nieuwe collega’s”

Voel je thuis bij Leen!

Groei jij ook met ons mee?