Waar wil je werken

Met meer dan 2500 collega’s werken we iedere dag aan onze missie om van ieder huis een thuis te maken. Van onze collega’s in de winkels, tot de mensen van IT. En van de bezorgers op de weg tot de collega’s in het distributiecentrum. Met elkaar maken we waar wat we beloven. In een team waar iedereen zich thuis voelt. 
We fiksen het samen! Kom ons lekker helpen en ontdek hier jouw perfecte match met Leen Bakker

In de winkel

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Waarschijnlijk ben je wel eens in een van onze 170 winkels geweest of heb je onze webshop bezocht. Dan weet je waar we voor staan en wat onze passie is; we willen van ieder huis een thuis maken. Werk je in onze winkel dan heb je echt een afwisselende baan en maak je het verschil voor onze klanten.
Jouw carrière bij Leen Bakker

In de logistiek

Iedereen kent Leen Bakker, de woonwinkel voor iedereen. Om al onze 170 winkels en onze online klanten op tijd van producten voorzien, worden dagelijks enorm veel producten ontvangen, verdeeld en verzonden. Dit doen we vanuit het ruim 106.000 m2 warehouse van Leen Bakker in Raamsdonksveer.
logistiek carrière bij Leen Bakker

Bij de klant thuis

Zet jij graag de puntjes op de i en wil je de beste service leveren aan onze klanten? Als montagespecialist, verkoopadviseur aan huis of bezorger bij Leen Bakker ga je iedere dag voor kwaliteit en een goed gevoel bij onze klanten!

Op kantoor

Ben je een financieel wonder, een IT-expert of weet je alles over marketing? Weet je hoe een winkel het beste ingedeeld kan worden of ben je helemaal op je plek bij klantenservice? Check dan snel of jouw perfecte match voor een baan op het kantoor van Leen Bakker erbij staat.
Op kantoor werken bij Leen Bakker

Tech & Data

Iedereen kent de merken Leen Bakker en Kwantum. Deze omnichannel woonretailers zijn onderdeel van de Homefashion Group waar een team van specialisten hard werkt aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Want achter deze succesvolle formules gaat een uitdagende wereld aan IT schuil. Wil jij een bijdrage leveren aan de ambitie van een van de grootste omnichannel retailers In Nederland en België?