Word onze logistieke held!

Onze logistieke wereld

Iedereen kent Leen Bakker, de woonwinkel voor iedereen. Om al onze 170 winkels en onze online klanten op tijd van producten voorzien, worden dagelijks enorm veel producten ontvangen, verdeeld en verzonden. Dit doen we vanuit het ruim 106.000 m2 warehouse van Leen Bakker in Raamsdonksveer. 
We hebben het druk en daarom zijn we op zoek naar logistieke helden. Van chauffeurs die iedere dag de winkelvoorraad bij onze filialen afleveren tot allround medewerkers. In onze distributiecentra ben je meer dan zomaar een logistiek medewerker. Wij zoeken talenten die meer willen en beter kunnen: nieuwe helden die het verschil kunnen maken op de logistieke werkvloer. 

Teamwork

Ben jij die logistieke topper die kan aanpakken? Als logistiek medewerker zorg je voor een soepel verloop van het laden en lossen van goederen. Bij logistiek werk komt veel verantwoordelijkheid kijken, of je nu werkt als planner, magazijnmedewerker of chauffeur. Het is snel denken, handelen en doorgaan. 

Geen dag is hetzelfde, bij Leen Bakker is het echt nooit saai! We werken hard, maar we hebben ook lol met elkaar. Binnen het team krijg je fijne collega’s, veel vrijheid, flexibiliteit en volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld je hef- of reachtruck certificaat behalen. Ben jij hét nieuwe talent voor onze logistiek?

logistiek carrière bij Leen Bakker

Deze extra’s neem je altijd mee naar huis

  • Vast contract bij Leen Bakker
  • Een direct aanbod om een elektrische pallettruck (EPT) cursus te volgen en de mogelijkheid om je hef- of reachtruck certificaat te behalen
  • Mogelijkheid om je rijbewijs BE of C te halen – op onze kosten!
  • Flexibele werktijden
  • 15% korting op alle producten van Leen Bakker en Kwantum

Ontmoet je collega’s

Werken in de logistiek van Leen Bakker

Mahama

“Ik zet me altijd 100% in, zodat ik met een goed gevoel naar huis ga”
Werken in de logistiek van Leen Bakker

Femke

“Met winkels door heel Nederland en België heb ik altijd een ander uitzicht, geen dag ik hetzelfde”

Emile

“Saai is het hier zeker niet! Elke dag is anders en binnen de functie van logistiek medewerker zijn er heel veel verschillende taken. Dat maakt het werk leuk.”