Werk aan de winkel!

Voel je thuis bij Leen!

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Waarschijnlijk ben je wel eens in een van onze 170 winkels geweest of heb je onze webshop bezocht. Dan weet je waar we voor staan en wat onze passie is; we willen van ieder huis een thuis maken. Werk je in onze winkel dan heb je echt een afwisselende baan en maak je het verschil voor onze klanten. 

Of je nu iedere dag als verkoper in de winkel bent, naast je studie in het weekend op de winkelvloer komt helpen of als storemanager verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen van de gehele vestiging. Er zijn veel verschillende functies en taken in de winkel. Werken in de winkel is echt teamwork. En extra leuk: je werkt tussen de mooiste producten en bent altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends.

Verder groeien

Van bijbaan met flexibele uren tot supervisor met de commerciële verantwoordelijkheid voor meerdere filialen. Ook als je een opleiding volgt in de detailhandel (BBL) kun je bij Leen Bakker direct aan de slag. Heb jij een passie voor retail, staat de klant voor jou altijd op nummer 1? Wij begeleiden je naar het niveau dat jij wilt bereiken. Daarnaast investeren wij graag in jouw ontwikkeling én opleiding. Jouw ambitie is de onze. Samen met je collega’s maak je iedere dag mensen blij. Dát is werken in de winkel bij Leen Bakker.

Start vandaag jouw carrière bij Leen Bakker

Wil je net als Shifaiz een afwisselende en flexibele baan in onze winkel? Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Leen Bakker. Laat ons weten wie je bent en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Jouw carrière bij Leen Bakker

Extra’s waarmee je kunt thuiskomen!

  • Een goed salaris
  • 15% korting op alle producten van Leen Bakker en Kwantum
  • Flexibele werktijden
  • Vergoeding van je reiskosten
  • Wat dacht je van volop ruimte voor jouw ambitie en talent, daar investeren we graag in
  • Leuk afwisselend werk, fijne collega’s én blije klanten!

Ontmoet je collega’s

In de winkel van Leen bakker werken

Martijn

“Ik vind het altijd heel tof om mensen gelukkig te maken met een luxe interieur voor een goede prijs. Dat enthousiasme breng ik ook over op mijn team, dat hierdoor straalt en groeit. Iedere dag leer ik weer iets nieuws, hierdoor is elke dag een feestje.”
Werken in de winkel bij Leen Bakker

Lotte

“Leen Bakker is écht een gezellige winkel. Ik zorg graag voor een sfeervolle entree. Het geeft direct een goed gevoel als je binnenkomt. Iedere dag is er wel een andere uitdaging om er iets leuks en creatiefs van te maken.”

Je solliciteert. En dan?

Het contact

Je sollicitatie komt direct bij je toekomstige leidinggevende terecht. Als we denken dat je in het team past, nemen we contact met je op via whatsapp, mail of we bellen je.

De kennismaking

Is er een match? We nodigen je uit voor een kennismaking om te ontdekken of we echt bij elkaar passen, en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ervaring en ambitie.

Het moment…

Ben jij net zo enthousiast als wij? We vertellen jou dit nieuws zo snel mogelijk en doen je direct een mooi aanbod.

Het feestje!

Gefeliciteerd! Je gaat werken bij de leukste woonwinkel van Nederland.

Aan boord!

Je krijgt een warm welkom op je eerste dag en daarna ontvang je een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt.