Bezorg jij onze klanten een goed gevoel?

Zet jij de puntjes op de i?

Zet jij graag de puntjes op de i en wil je de beste service leveren aan onze klanten? Als montagespecialist, verkoopadviseur aan huis of bezorger bij Leen Bakker ga je iedere dag voor kwaliteit en een goed gevoel bij onze klanten! Of je nu een nieuwe bank komt bezorgen, de gordijnen komt ophangen of de klant thuis adviseert over de keuze van de vloer en de juiste raamdecoratie. Je bent hét gezicht van Leen Bakker. Je zorgt voor vakwerk en blije klanten!

Dit is jouw dag

Hoe lekker is dat? Je begint de dag met het doornemen van je afspraken van vandaag. Er is nog een last minute wijziging binnengekomen, waardoor je route is veranderd. Geen probleem, het gaat je lukken vandaag. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ‘spullen’, dus voordat je wegrijdt, check je nog even of alles klopt. 

Je bent klaar voor vertrek. En geheel volgens schema ben je aan het eind van de dag weer op tijd terug op de zaak. Je hebt vandaag weer vakwerk geleverd en de klanten zijn blij. Even bijkletsen met collega’s en alles weer op orde, zodat je morgen weer direct met frisse energie aan de slag kunt voor nieuwe blije klanten. Zo is iedere dag anders bij Leen Bakker!

Montagespecialist

We verkopen gordijnen, jaloezieën, plissé- en rolgordijnen en vloeren en jij helpt de klant bij het monteren van hun raamdecoratie of je zorgt dat de vloer er netjes in komt liggen. Met twee rechterhanden, je eigen bus en set gereedschap fiks jij het. Geen ervaring? Geen probleem! Als je van nature handig bent, leiden wij je op tot echte vakspecialist.

Verkoopadviseur aan huis

Als verkoopadviseur aan huis bij Leen Bakker voel jij je thuis bij onze klanten. Jij maakt de verwachtingen van onze klanten waar. Natuurlijk met mooie producten maar zeker ook met jouw proactieve houding en serviceniveau. Met een volledig ingerichte auto ga je in je eigen regio op afspraak naar de klanten toe om hen te adviseren, te inspireren en hen daarmee te helpen bij het vinden van oplossingen voor hun interieur. Zo voelen klanten zich ook écht thuis bij ons. En jij… jij ook!

Bezorger

Bezorger zijn bij Leen Bakker is écht meer dan het rondbrengen van spullen. Door de dag heen bezorg je samen met je collega onze mooie woonproducten: lampen, banken, vloerkleden, eetkamertafels met stoelen, tuinsets, noem het maar op. Natuurlijk denk je mee met de klant en zet je net dat stapje extra als het nodig is. Als bezorger werk je zelfstandig en bieden we veel flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden.

Deze extra’s neem je altijd mee naar huis

  • Mogelijkheid om als bezorger je rijbewijs BE of C te halen – op onze kosten
  • Kans om als bezorger door te groeien naar chauffeur met chauffeursdiploma
  • Flexibele werktijden
  • Een trainingsprogramma gericht op technische vaardigheden, productkennis en klanttevredenheid
  • 15% korting op alle producten van Leen Bakker en Kwantum

Maak kennis met je collega’s

Marvin

“Hoewel we vaak alleen op pad zijn, zijn we wel echt een team en helpen we elkaar als dat nodig is.”

Jorrit

“Heerlijk die vrijheid. Beetje mijn eigen tijd indelen, leuke mensen ontmoeten en toffe projecten opleveren!”
In de winkel van Leen bakker werken

Stefanie

“Als ik de gordijnen heb opgehangen, is het interieur pas echt af. Het is leuk om blije klanten te zien.”