Mijn vacatures
/_images_upload/_tn_fd103ed8840ddce0.jpg

Werken bij Leen Bakker

Leen Bakker is de woonwinkel voor iedereen. We willen graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van een mooi interieur voor een lage prijs. Met onze 170 winkels in Nederland en België, webshops en servicekantoor zetten we ons om dit te bereiken. Dat doen we vanuit een sterke betrokkenheid bij ons merk en de nuchterheid die bij Leen Bakker past. Ons merk heeft een grote groeiambitie. Daar wordt door iedereen hard aan gewerkt. Volgens ons gaat dat het beste in een vertrouwde werkomgeving waar iedereen zich goed voelt. Daarom doen we er alles aan om een prettige werksfeer te creëren.

Naast onze reguliere functies bieden wij ook stagemogelijkheden aan. Om alle facetten van een vakgebied te leren kennen zijn dit voornamelijk langetermijn stages. Dit is een combinatie van leren en werken, waarbij je bijvoorbeeld vier dagen per week aan de slag gaat bij Leen Bakker.

De vacatures en stageplaatsen zijn verdeeld over verschillende locaties.: het servicekantoor in Raamsdonksveer, het distributiecentrum in Raamsdonksveer en 115 filialen in Nederland.

VACATURES ONDER DE AANDACHT
inAmsterdam Sijsjesbergweg
Leen Bakker Nederland BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.