Voel jij je thuis op de weg?

Word dan chauffeur bij Kwantum en Leen Bakker!

Waarom bij ons?

Bij Kwantum en Leen Bakker bieden wij jou:

  • Direct een vast contract
  • Goed salaris
  • Licht werk en een gezellige werksfeer
  • Iedere avond thuis
  • Je opleiding tot chauffeur wordt volledig vergoed
  • Je werkt vanuit Tilburg en Raamdonksveer
  • Je rijdt in gloednieuwe trucks, waaronder de splinternieuwe Mercedes Actros

Chauffeur

Als chauffeur bij Leen Bakker en Kwantum heb je een gevarieerde werkdag. Bij aanvang van je werkdag staat de vrachtwagen al voor je klaar in Raamsdonksveer of Tilburg, gevuld met rolcontainers vol winkelvoorraad. Je bezoekt slechts één tot drie filialen per dag, waardoor je op tijd klaar bent. Samen met de winkelmedewerkers los je de vracht en neem je lege rolcontainers en retouren mee terug. Afhankelijk van je planning ga je naar het volgende filiaal of terug naar het distributiecentrum. Met jouw inzet zorg je ervoor dat onze artikelen op de juiste plek terechtkomen in onze 200 filialen in Nederland en België.

Bij Leen Bakker en Kwantum bieden we je de mogelijkheid om een volledige opleiding tot chauffeur CE te volgen, zelfs als je nog niet in het bezit bent van dit rijbewijs. En het beste van alles? Wij betalen deze opleiding volledig voor jou! Zo kun je jezelf ontwikkelen en doorgroeien binnen ons bedrijf.

Maak kennis met je collega's

Ron

“Met 266 filialen is iedere werkdag weer anders. Met maximaal 3 stops op 1 dag, vaak vaste adressen, is er weinig werkdruk. Zo kan ik op een relaxte manier werken bij Leen Bakker en Kwantum”

Femke

“Het is zo lekker om zelfstandig op pad te zijn. Bij het filiaal is vaak wel even tijd voor een praatje en een kop koffie. Zo leer ik m’n collega’s ook beter kennen. en in de middag ben ik vrij zodat ik tijd heb om te klussen in ons huis”

Raymond

“Saai is het hier zeker niet! Elke dag is anders, als chauffeur ontdek je wel elke dag iets nieuws onderweg en in de winkels. Je hebt veel vrijheid, in combinatie met een mooie dosis verantwoordelijkheid. En in de winkels staat de koffie automaat steeds paraat. Dat maakt het werk leuk.”

Van stad tot platteland
Ontdek Nederland en België met elke kilometer

Wordt chauffeur bij ons!