TwitterFacebookLinkedIn

Bezorger BE Raamsdonkveer

Vacaturekenmerken

Dit is je op het lijf geschreven

Hou je van kilometers maken, met z’n tweeën op de weg, iedere dag een gratis fitness work-out, lekker naar je eigen muziek luisteren, klanten blij maken, én meer verdienen dan bij de rest… Dan zit je bij LEEN wel goed!

Jouw dag

Je stapt lekker vroeg in je auto of op je fiets naar ons centraal gelegen Distributie Centrum in Raamsdonksveer. Daar pak je een bak koffie met je collega en samen stap je in je Leen Bakker bezorgbus. Dat zit wel goed! Radio aan, zak drop bij de hand, en op naar de eerste klant. De route en bezorgorders check je op de iPhone 7 Plus die in iedere auto zit. Door de dag heen bezorg je samen de mooiste woonproducten: lampen, banken, vloerkleden, eetkamertafels met stoelen, tuinsets, noem het maar op. Je hebt regelmatig persoonlijk contact met de klant en ook al is het flink doorwerken, er is altijd tijd voor een gezellige babbel.

Jouw loopbaan

 • Startsalaris €2.068,315 per maand exclusief vakantiegeld (8%)
 • Na één jaar dienstverband groei je door naar € 2.237,09 per maand exclusief vakantiegeld (8%)
 • Gaat het goed? En heb je ambitie? Dan mag je op kosten van Leen Bakker je C rijbewijs behalen en ontvang je bij het behalen van je rijbewijs direct het bijbehorende startsalaris dat past bij jouw ervaring. 

Jouw interieur

 • Rijbewijs BE. Stel je hebt alleen je B-rijbewijs, dan start je als bezorger in een B-wagen en kun je na 2 maanden op kosten van Leen Bakker je BE rijbewijs behalen!;
 • Je hebt een vlotte babbel, spreekt vloeiend Nederlands, en vind het leuk om klanten blij te maken met hun bestelling;
 • Een goeie set spierballen. Voordeel: je fitness abonnement kun je opzeggen ;-);
 • Je zet graag een stapje extra. Bank naar boven? Doe je zonder problemen. Tuinset naar de tuin? Tuurlijk mevrouw, doen we graag.

Bij LEEN verdien je meer. Een mooi salaris, leuke extra’s, fijne collega’s, fysiek werk waar je fit van blijft én 4 dagen werken voor 5 dagen salaris. Waar wacht je op?

Hier zijn wij trots op

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Dat zijn we sinds 1918. We zijn trots op onze ondernemersgeest. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar. Dat is onze kracht. Bij alles wat we doen vragen we ons af: kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werken we dagelijks aan. In 170 winkels in Nederland en België. In onze webshop, op ons servicekantoor en onze distributiecentra. En we mogen dan 100 jaar oud zijn - we bruisen van de energie. Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met ons mee te bouwen aan onze groeiambitie?

Daar kun je mee thuis komen

Naast een vast salaris krijg je ook nog mooie extra’s, zoals:

 • Vier dagen werken = vijf dagen verdienen (je werkt namelijk 4 dagen van 9 à 10 uur);
 • Fooien, en die mag je houden, da’s een leuke extra bovenop je salaris;
 • Een personeelspas met 15% korting in Leen Bakker en Kwantum winkels. Leuk voor je eigen inrichting, of als je een cadeautje geeft;
 • Stoere personeelskleding zoals een polo, vest, jas en stevige werkschoenen;
 • Tegemoetkoming in je reiskosten van en naar ons Distributie Centrum in Raamsdonksveer, je dagelijkse vertrek- en eindpunt;
 • Rijopleiding C, als je dat wilt! Geheel betaald door Leen Bakker;
 • Vakantiegeld, pensioenregeling  en collectiviteitskorting op je zorgverzekering. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. #ind3