TwitterFacebookLinkedIn

Casemanager verzuim

Dit is je op het lijf geschreven

Ben jij die ervaren casemanager die zijn of haar ervaring wil gaan inzetten bij een van de leukste retailers van Nederland? Wij zoeken een collega die ons HR team komt versterken. Je hebt een breed ontwikkelde blik op vitaliteit en inzetbaarheid en bent een uitstekende sparringpartner voor onze leidinggevenden. Je voelt je thuis in een omgeving waarin je snel moet schakelen en waarbinnen flink gebouwd wordt aan de toekomst.

Wat ga je doen?
Je begeleidt re-integratietrajecten en adviseert leidinggevenden over wat de beste strategie is in de lopende dossiers en bij complexe casuïstiek. Als expert ben en blijf je op de hoogte van de wet- en regelgeving en de impact hiervan op Leen Bakker. Je analyseert data op het gebied van verzuim en vitaliteit en komt op basis hiervan met inzichten en voorstellen voor verbeteringen.

Je hebt een focus op de beperking en verlaging van de schadelast als gevolg van arbeidsongeschiktheid van onze medewerkers. We werken in een hecht team en een informele organisatie met korte lijntjes. Er is ruimte om projecten op het gebied van verzuimpreventie, re-integratie en duurzame inzetbaarheid op te pakken. Je werkt samen met een collega casemanager en beheert de contracten met onze externe partners.

Hier zijn wij trots op

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Dat zijn we sinds 1918. We zijn trots op onze ondernemersgeest. We ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar. Dat is onze kracht. Bij alles wat we doen vragen we ons af: kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werken we dagelijks aan. In 170 winkels in Nederland en België. In onze webshop, op ons servicekantoor en onze distributiecentra. En we mogen dan 100 jaar oud zijn - we bruisen van de energie. Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met ons mee te bouwen aan onze groeiambitie?

Jouw interieur

Je bent een resultaatgerichte, analytische en besluitvaardige collega. Je beschikt over uitstekende gesprekstechnieken en weet anderen te stimuleren en enthousiasmeren, kunt goed luisteren en weet door te vragen. Daarnaast ben je sensitief, initiatiefrijk en ben je in staat bij te dragen aan een goede samenwerking met anderen. Je werkt en denkt op HBO niveau. Natuurlijk breng je ruime casemanagement ervaring in, bij voorkeur opgedaan binnen een relevante sector zoals retail of logistiek. Je hebt goede kennis van eigenrisico-dragerschap WGA/ZW en inzicht in de bijbehorende financiële stromen. Het is een must dat jij in ieder geval op de vrijdag  beschikbaar bent als casemanager verzuim. 

Daar kun je mee thuis komen

  • Een fijn marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden
  • Eindelijk een baan waar je je drive in kwijt kunt en dat in (al zeggen we het zelf ;-)) een heel leuk en gezellig team
  • 15% personeelskorting in Leen Bakker en Kwantum winkels
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en mee te bouwen aan het succes van Leen Bakker

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacaturekenmerken