Mijn vacatures
/_images_upload/_tn_54710ec2459ea70a.jpg

Werken op het servicekantoor

We willen graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van een mooi interieur voor een lage prijs. Dankzij de professionele ondersteuning van onze mensen van het servicekantoor kunnen de collega’s in de winkel deze ambitie waarmaken. Op het servicekantoor heerst een nuchtere, non-nonsens sfeer. De onderlinge samenwerking wordt gekenmerkt door directe communicatielijnen.

Werken op het servicekantoor

Vanuit het servicekantoor zorg je ervoor dat alle Leen Bakker woonwinkels in Nederland en België de service en de kwaliteit kunnen leveren, die de klant verwacht. Als een no-nonsense aanpak je aanspreekt en je hebt de gevraagde functievereisten dan kun je aan de slag op een van onze afdelingen, zoals inkoop, financiële administratie, klantenservice of communicatie.

Kom jij werken bij Leen Bakker?

Ons servicekantoor in Raamsdonksveer heeft interessante vacatures voor zowel ambitieuze starters als ervaren professionals. Bekijk hier onze vacatures op het servicekantoor.

Klantenservice medewerker Sam laat weten wat hij vindt van zijn werk bij Leen Bakker.

Solliciteer direct!

Spreekt de diversiteit van het servicekantoor jou ook aan? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Onze actuele vacatures

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Leen Bakker Nederland BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.