EmailTwitterFacebookLinkedIn


Onze missieKom jij ons versterken?

Bij Leen Bakker geloven wij dat iedereen een thuis verdient. Wij gaan dan ook elke dag weer tot het uiterste om het voor onze klanten mogelijk te maken om op een betaalbare manier de slaap- en woonvertrekken van het hun huis gezellig en comfortabel te kunnen inrichten om zo hun huis tot een echt thuis om te toveren. Dat is onze missie!

We hebben ambitie en werken elke dag samen aan het verder bouwen aan het succes van Leen Bakker. Pas jij bij ons interieur en herken je jezelf in onze waarden? Solliciteer dan op een van onze vacatures en wie weet drinken we snel een kopje koffie!

Wat kun je verwachten als je solliciteert?

Als je solliciteert komt je sollicitatie direct bij wellicht je toekomstige leidinggevende terecht. We kijken of je wat ons betreft past bij ons interieur en laten je snel weten of dat zo is. Zien wij een mogelijke match? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek. Pas jij bij ons en wij bij jou? Dan volgt er een tweede gesprek en verloopt dat ook goed, dan kun je rekenen op een mooi aanbod om bij het leukste woonbedrijf van Nederland te komen werken

Ben jij bij ons volgende feestje?


Ons adres

Leen Bakker Nederland B.V.
Karperweg 3
4941 SH Raamsdonksveer
www.leenbakker.nl

Vragen?

Stuur een mailtje naar: solliciteren@leenbakker.nl