TwitterFacebookLinkedIn

Lef

Leen Bakker staat bekend als een eigenzinnig bedrijf. We hebben bijzondere en zeer gewilde producten tegen een prijs die voor iedereen te betalen is. Het ondernemersinstinct van de familie Bakker zit in ons DNA. Het zorgt ervoor dat we onze eigen koers varen. Wij willen de beste zijn en realiseren ons dat we daarom gecalculeerde risico's moeten nemen. Daarom proberen we ook zo vaak nieuwe dingen uit! Lef is nodig om onze plek in de markt te behouden, versterken en verdedigen. Lef hebben betekent ook dat we iedere dag doorgaan met leren. We blijven ons continue ontwikkelen. Daardoor zorgen we ervoor dat Leen Bakker altijd van nu is.

Onze waarden

Eigenaarschap

Wij draaien niet om de hete brij heen: we herkennen problemen, verbeteringen en successen. We durven ze te benoemen en bovenal nemen we het persoonlijk op ons om ze op te lossen, aan te passen of te vieren. We voelen ons eigenaar van de kansen die we zien en van de oplossingen die nodig zijn. Bij ons worden klanten daarom niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar meteen te woord gestaan. We gaan ervoor om zaken direct op te lossen. Wat voor mijn collega's belangrijk is, is voor mij ook belangrijk. Eigenaarschap betekent dat wij ons naast ons eigen werk ook verantwoordelijk en betrokken voelen bij alle andere teams in het bedrijf. Met zijn allen zijn wij Leen Bakker. 

Empathie

Wij zijn ons bewust van de wereld om ons heen en doen iedere dag ons best om haar te begrijpen. Wij leven ons in en hebben verbinding met onze klanten en collega's. Wij vinden het belangrijk dat zij zich bij ons gehoord en begrepen voelen. Dit maakt Leen Bakker tot een menselijk bedrijf. En dit zorgt ervoor dat onze klanten zich betrokken voelen bij Leen Bakker en dat Leen Bakker een fijne en veilige omgeving is om iedere dag in te werken. 

 

Nuchter

Als Hollands bedrijf zijn wij al 100 jaar gewend meer met minder te doen. Dit bewustzijn zit diep in ons verankerd en hier handelen we elke dag naar. In ons dagelijkse werk zetten we met elkaar de schouders eronder en gaan we een uitdaging niet uit de weg. We gaan er iedere dag voor om complexe problemen om een simpele en pragmatische manier op te lossen. Wij zijn gedreven om onze klanten maximale kwaliteit met een ontwerp en stijl van deze tijd te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Een échte Leen Bakker prijs. Als we dat bereiken lukt het ons om voor iedereen een thuis bereikbaar te maken.

Ons adres

Leen Bakker Nederland B.V.
Karperweg 3
4941 SH Raamsdonksveer
www.leenbakker.nl