Mijn vacatures
/_images_upload/_tn_fd103ed8840ddce0.jpg

Privacyverklaring Leen Bakker Nederland B.V.

Wij vinden de bescherming van jouw persoonlijke gegevens van groot belang. Als verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat Leen Bakker Nederland B.V. (hierna Leen Bakker/wij/we/ons/onze) op een zorgvuldige en veilige manier om met jouw persoonsgegevens. Dat betekent onder andere dat wij;

  • jou zullen informeren in welke gevallen wij persoonsgegevens verzamelen, welke persoonsgegevens dat zijn en op basis van welke doeleinden en grondslagen wij persoonsgegevens verwerken;
  • jou zullen informeren over de bewaartermijnen en over de categorieën ontvangers van jouw persoonsgegevens;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken. Daarom zullen wij jou ook informeren over de wijze waarop wij jouw persoonsgegevens beveiligen;
  • jouw rechten respecteren om bijv. jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren, te verwijderen etc.

Deze privacyverklaring is van toepassing op vrijwel alle gegevensverwerkingen (met inbegrip van de verwerkingen via de Pc’s in onze fysieke vestigingen) van Leen Bakker inclusief de gegevensverwerkingen die plaatsvinden via de volgende websites en de hieraan gerelateerde sub domeinen van Leen Bakker waaronder;
- https://www.leenbakker.nl
- https://www.leenbakkerzakelijk.nl/
- https://www.werkenbijleenbakker.nl/
- https://www.leenbakker.be

Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

In welke gevallen verzamelen wij persoonsgegevens?
Wij verzamelen jouw persoonsgegevens in de volgende gevallen;

  • Tijdens jouw bezoek aan onze websites, bij het surfen op onze websites op verschillende apparaten zoals een computer, smartphone, of een tablet, worden er persoonsgegevens verzameld;
  • Wanneer jij jouw gegevens achterlaat op onze websites (bijv. via een contactformulier of e-mail);
  • Wanneer jij jouw gegevens invult of achterlaat op één van onze vestigingen;
  • Wanneer je via onze websites en/of in onze winkels artikelen bestelt, waarbij wij jou vragen om enkele persoonsgegevens;
  • Wanneer je een account aanmaakt op onze website, om inzicht in jouw bestellingen te verkrijgen en verlanglijstjes bij te houden;
  • Wanneer je ons benadert met vragen en/of klachten per post, e-mail of telefonisch. Wij zullen in dat geval contact met jou opnemen om de vraag of klacht te behandelen;
  • Als je op een functie solliciteert;
  • Ook is het mogelijk dat wij gegevens van jou verzamelen middels prijsvragen, en andere acties waar je aan deelgenomen hebt, of wanneer je hebt deelgenomen aan een markt- of klantonderzoek;
  • Tot slot kunnen er nog gegevens verzameld worden via social media kanalen (zoals Facebook, Twitter en Pinterest), bijvoorbeeld wanneer jij contact met ons opneemt om vragen te stellen. Wij gebruiken in dat geval alleen jouw accountnaam zodat wij op jouw bericht kunnen reageren.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Afhankelijk van het doel waarvoor de persoonsgegevens verzameld worden, gebruiken wij de volgende persoonsgegevens;

Als websitebezoeker zullen wij de volgende gegevens van jou bijhouden;
-Je surfgedrag op de website, waaronder muis- en klikgedrag en de duur en tijd van jouw bezoek op onze website;
-Technische gegevens van de apparatuur die jij gebruikt (bijvoorbeeld van jouw smartphone/laptop/tablet of een kiosk/pc uit de winkel), zoals IP-adres, MAC-adres en de gebruikte software;

Als je een (online) bestelling plaatst of in de winkel een offerte laat maken zullen wij de volgende gegevens van jou bijhouden;
-Contactgegevens (NAW gegevens, e-mailadres, telefoonnummer);
-Betaalgegevens;
-Geboortedatum, of je een consument of zakelijke klant bent (bij een online bestelling)
-Inloggegevens inclusief User-ID van jouw account (bij een online bestelling).

Als je op een functie solliciteert zullen wij de volgende gegevens van jou bijhouden;
-Contactgegevens (NAW gegevens, e-mailadres, telefoonnummer)
-Geboortegegevens, geslacht;
-Persoonsgegevens zoals verstrekt in het cv;
-Pasfoto (indien toegevoegd aan het cv);
-Gegevens over beschikbaarheid;

Als zakelijke relatie kunnen wij de volgende persoonsgegevens van zakelijke relaties verwerken;
-Zakelijke contactgegevens (NAW gegevens, e-mailadres, telefoonnummer)

Cookies
Op onze websites maken wij gebruiken van cookies. Voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken, verwijzen wij je graag naar onze cookieverklaring.

Profilering
Wij combineren jouw persoonsgegevens uit verschillende bronnen met elkaar, om jou de beste online winkelervaring te kunnen bieden. Dit doen wij door diverse gegevens van jou aan elkaar te koppelen, zoals jouw accountgegevens, jouw aankoopgeschiedenis, de door jou geplaatste reviews, maar ook jouw surfgedrag op onze website op verschillende apparaten, zoals je computer, smartphone of tablet. Het is tevens mogelijk dat wij jouw gegevens aanvullen of optimaliseren met gegevens uit openbare bronnen zoals het kadaster of bronnen waarbij jij toestemming hebt gegeven voor het door Leen Bakker Nederland B.V. beoogde gebruik. Dit doen wij enkel wanneer dit wettelijk gezien is toegestaan.

Door jouw gegevens te combineren uit verschillende bronnen, kunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content tonen op onze website of websites van derden, die aansluiten bij jouw interesses en aankoopgeschiedenis. Ook onze online folder, nieuwsbrief en postmailings kunnen wij op deze manier voor jou personaliseren. Op deze wijze kunnen wij betere en gerichtere aanbiedingen doen. Zo wordt er voorkomen dat jij content of aanbiedingen te zien krijgt, die voor jou minder interessant zijn.

Wanneer wij jouw persoonsgegevens verwerken ten behoeve van direct marketing, heb je te allen tijde het recht bezwaar te maken tegen deze verwerking met inbegrip van profilering die betrekking heeft op direct marketing. Kijk voor meer informatie onder “jouw rechten” verderop in deze privacyverklaring.

Doeleinden en grondslagen verwerking van persoonsgegevens
Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden;

  • om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen en gebruik te maken van alle functionaliteiten en diensten op de websites;
  • om jouw bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan;
  • om met jou te communiceren bijv. door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of post;
  • om jou gepersonaliseerde advertenties en content aan te bieden op de websites van Leen Bakker en websites van derden op basis van jouw interesses en jouw (online) aankoopgeschiedenis (zie ook het kopje profilering);
  • om jou gepersonaliseerde nieuwsbrieven te versturen op basis van jouw interesses en jouw (online) aankoopgeschiedenis (zie ook het kopje profilering);
  • om jouw gegevens te verwerken voor mogelijke deelname aan prijsvragen en andere acties, zodat we je kunnen bereiken wanneer je iets gewonnen hebt en onze dienstverlening te kunnen verbeteren;
  • om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch;
  • om (op individueel niveau) onze websites, winkels, assortiment en onze dienstverlening zowel in de winkel als online te verbeteren. Dit doen wij op basis van: jouw voorkeuren, uitgevoerde markt- en klantonderzoeken en het gebruik van onze website door bezoekers.

Grondslagen van de verwerking

Wij mogen jouw gegevens alleen voor doeleinden gebruiken die een wettelijke grondslag hebben. Wij verwerken jouw persoonsgegevens op basis van één of meerdere van de volgende grondslagen;
-Voor de afhandeling van een overeenkomst;
-Voor het voldoen aan een wettelijke verplichting;
-Op basis van jouw toestemming; kunnen wij jouw persoonlijke gegevens ook gebruiken om jou informatie te sturen over onze producten en diensten die jij van ons verzocht hebt door het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij zullen jouw gegevens in dit geval dus alleen verwerken als jij hiervoor jouw toestemming hebt verleend. Het is te allen tijde mogelijk jou voor de nieuwsbrief af te melden, wat kan worden gedaan via een speciaal daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief of door ons een email te sturen aan privacy@leenbakker.nl. Tevens kun je jou ook in jouw account afmelden voor de nieuwsbrief. -Uit hoofde van een gerechtvaardigd belang; uit marketingbelang vinden wij het noodzakelijk om jou als klant ook informatie aan te bieden met betrekking tot eigen gelijksoortige producten of diensten waarvan wij veronderstellen dat deze informatie voor jou interessant kunnen zijn. Daarom kunnen wij jou ook benaderen door middel van andere persoonlijke communicatie. Mocht je dit soort berichten niet op prijs stellen, dan kun je jou voor de email-nieuwsbrieven afmelden. Dit kan worden gedaan via een speciaal daarvoor bestemde link onder in de nieuwsbrief of door naar de volgende afmeldpagina te gaan. Voor het afmelden van overige communicatie kun je gebruikmaken van het contactformulier.

Bewaartermijnen

Om aan jouw verzoek te kunnen voldoen en uit hoofde van de overeenkomst, is het noodzakelijk dat je ons bovenstaande gegevens verstrekt. Wij zullen deze gegevens dan ook niet langer dan noodzakelijk bewaren voor het vervullen van de in deze privacyverklaring beschreven doeleinden waarvoor de persoonsgegevens zijn verkregen. Persoonsgegevens worden verwijderd afhankelijk van de categorie persoonsgegevens en de wettelijke verplichtingen die Leen Bakker heeft;

-Sollicitatiegegevens verwijderen wij uiterlijk zes maanden na de sollicitatieprocedure. Het kan namelijk zijn dat je op meerdere vacatures solliciteert. Voor ons is het noodzakelijk om gedurende de sollicitatieperiode toegang te hebben tot jouw gegevens. Zo kunnen wij namelijk beter bijhouden voor welke vacatures je al dan/niet bent uitgenodigd waardoor wij het sollicitatietraject op de juiste wijze kunnen opvolgen en afhandelen;
-Marketinggegevens bewaren wij ten behoeve van analyse doeleinden en commerciële doeleinden. Persoonsgegevens voor marketingdoeleinden zullen wij voor de duur van maximaal zeven jaar bewaren en daarna verwijderen;
-Persoonsgegevens in het kader van de overeenkomst worden 10 jaar bewaard. Dit met het oog op de garantietermijn;
-Accountgegevens bewaren wij maximaal vijf jaar na het aanmaken van een account;
-Ordergegevens (naam, ordernummer, orderinhoud) bewaren wij maximaal zeven jaar;
-Gegevens voor analysedoeleinden worden maximaal zesentwintig maanden bewaard.

De (categorieën van) ontvangers van de persoonsgegevens

De door jou verstrekte gegevens worden enkel aan derde partijen doorgegeven, indien dit noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten, of aangevraagde diensten. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken indien jij hiervoor geen toestemming hebt gegeven, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Indien noodzakelijk, zullen wij in het kader van de genoemde doeleinden in deze privacy verklaring, jouw persoonsgegevens doorgeven aan derde partijen. Verder kunnen jouw persoonsgegevens worden doorgegeven buiten Nederland. Voor zover deze derden je gegevens verwerken ten behoeve van Leen Bakker, doen zij dit als verwerker. Leen Bakker heeft met die derden een zogenaamde verwerkersovereenkomst gesloten waarin onder meer beveiliging, geheimhouding en je rechten worden geregeld. Bovendien heeft Leen Bakker de nodige maatregelen genomen om te verzekeren dat de doorgegeven persoonsgegevens adequaat worden beschermd. In het kader van de bestelling verstrekte gegevens gaat het om de volgende categorieën van ontvangers;

-Transportbedrijf of vervoersbedrijf, voor het bezorgen van jouw order;
-Ateliers, andersoortige leveranciers in binnen en buiten Nederland, voor het maken van jouw order op maat;
-Betaalprovider, voor het verzorgen van online betalingen en terugbetalingen;
-Medewerkers voor het uitvoeren van de werkzaamheden volgens de koopovereenkomst;
-De uitvoerende partij voor onze uitbestede e-commerce activiteiten, waaronder digitale verkoop maar ook digitale marketing. Ten behoeve van Leen Bakker, verzorgt deze partij tevens ook de uitvoer en de communicatie met betrekking tot;

  • Reviewpartner voor het uitnodigen van klanten voor een review van het gekochte product;
  • Remarketing, bekeken producten op onze websites en het opnieuw aanbieden via andere websites en advertentiecontent;
  • Distributeur van nieuwsbrieven.

Beveiliging van jouw gegevens

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze sites. Wanneer wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze websites, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Door de SSL-technologie worden bij de verzending van jouw bestelgegevens (bijv. adres, artikel etc.) alle door jou ingevoerde gegevens automatisch gecodeerd.

Jouw rechten

Wij respecteren het feit dat je het recht hebt om jouw gegevens te bekijken en te corrigeren, de verwijdering van de gegevens aan te vragen en de beperking van ons gebruik van je persoonlijke gegevens aan te vragen. Daarom heb jij ten aanzien van jouw gegevens ook een aantal rechten;

Het recht van inzage met inbegrip van profilering: Je hebt het recht om te weten welke persoonlijke gegevens wij over jou verwerken en om inzage te verkrijgen in die persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om informatie te verkrijgen over het bestaan van geautomatiseerde besluitvorming, met inbegrip van profilering;

Het recht van rectificatie: Als jouw persoonlijke gegevens foutief of onvolledig zijn, heb je het recht om ons te vragen om ze bij te werken en te vervolledigen;

Het recht op het wissen van jouw gegevens (“recht op vergetelheid”): Je kunt ons ook vragen om jouw persoonlijke gegevens te verwijderen of het gebruik ervan te beperken. Let er wel op dat dit recht door de toepasselijke wetgeving wordt bepaald en invloed kan hebben op de toegang tot sommige van onze services;

Recht op beperking van de verwerking: In bepaalde gevallen heb je het recht om van ons een beperking van de verwerking van jouw persoonsgegevens te verkrijgen;

Het recht van bezwaar: Afhankelijk van de specifieke situatie en de persoonsgegevens die worden verwerkt, heb jij het recht om bezwaar in te dienen tegen onze verwerking van jouw persoonlijke gegevens, met inbegrip van profilering;

Recht op overdraagbaarheid: Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens van ons te verkrijgen (in een gestructureerd, veelgebruikt en machine leesbaar formaat), en je hebt het recht die persoonsgegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke over te dragen;

Recht op intrekken van toestemming: Wanneer de verwerking van persoonsgegevens is gebaseerd op jouw toestemming, dan heb je het recht om jouw toestemming te allen tijde in te trekken;

Recht om klacht in te dienen: Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens, indien jij van mening bent dat de verwerking van jouw persoonsgegevens in strijd is met de regelgeving.

Voor het uitoefenen van ieder van bovenstaande rechten kun je contact met ons opnemen en jouw verzoek via het contactformulier op de website indienen. Nadat je jouw verzoek hebt ingediend, zul je van ons een bericht ontvangen op het bij ons bekende emailadres waarin je gevraagd wordt jouw verzoek te verifiëren. Binnen een maand na ontvangst van jouw verzoek zullen wij jou per e-mail informeren over jouw verzoek. Heb je geen account, dan kun je jouw verzoek ook indienen door een email te sturen aan privacy@leenbakker.nl. Om misbruik te voorkomen kunnen wij jou daarbij vragen om je adequaat te identificeren, bijv. door via KOPIEID een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen.

Tot slot

Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, om er zeker van te zijn dat ze goed met jouw gegevens omgaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens en klachtrecht

Natuurlijk helpen wij jou graag verder als je vragen en/of klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Daarvoor kun je gebruikmaken van het contactformulier of door contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens. Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen de verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Leen Bakker Nederland B.V.
Karperweg 3
4941 SH Raamsdonksveer
KvK-nummer: 18118971

Contactgegevens

Als je vragen hebt over jouw privacy en/of deze privacyverklaring, dan kun je deze stellen door gebruik te maken van het contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen via 088 - 78 60 200.

Succesverhalen

“Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat we met een flexibel en leuk team die lastige klus tóch weten te klaren.

Marco Rijken - Teamleider Distributieteam

Succesverhalen

"Je kunt hier heel veel en ik zou nog meer willen. Mensen coachen, contact met klanten."

Peter de Graaf - Bedrijfsleider

Succesverhalen

"Elke dag is anders als Online Marketeer, dat houdt de uitdaging erin"

Kai Zaoui - Online Marketeer

Succesverhalen

"Wanneer je bezig bent geweest met een klant, ze ergens anders gaan kijken en dan toch terugkomen. Daar word ik blij van"

Marja van de Hoef - Verkoper

 

 

Leen Bakker Nederland BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.