Mijn vacatures
/_images_upload/_tn_4e25f7161200bdbd.jpg

Werken in het distributiecentrum

Als chauffeur en logistiek medewerker vervul je een belangrijke rol bij onze klantvriendelijkheid door het juiste pakket bij het juiste filiaal of de juiste klant af te leveren. Dank zij jou kunnen jouw collega's in de winkel de klant zo goed mogelijk te helpen

Werken als logistiek medewerker

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van goederen en het controleren van transportdocumenten. Ook een goede controle op in– en uitgaande goederen, veilige opslag, tijdig verzamelen van de bestellingen behoren tot jouw werkzaamheden. Een logistiek medewerker weet van aanpakken, want samen met ruim 200 collega's verzamelen jullie dagelijks 50.000 artikelen. Daarnaast moet je ook zorgvuldig kunnen werken, zodat de goederen op tijd en op de juiste plek aankomen.

Werken als chauffeur

Als chauffeur lever je dagelijks goederen af bij onze woonwinkels in Nederland en België. Deze bestellingen zijn altijd op tijd door de centrale ligging van ons distributiecentrum en het uitgekiende routesysteem. De ligging en de uitstekende verbindingen met belangrijke snelwegen maken het distributiecentrum in Raamsdonksveer een ideale uitvalsbasis.

Kom jij werken bij Leen Bakker?

Ons distributiecentrum kan altijd nieuwe collega's gebruiken. Heb jij zin om in deze dynamische werkomgeving aan de slag te gaan? Bekijk dan onze vacatures in het distributiecentrum.

Lees ook wat logistiek medewerker Marco  van zijn werk vindt.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Leen Bakker Nederland BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.